Zorg & Zekerheid

Zorg en Zekerheid is als regionale zorgverzekeraar betrokken bij deze regio, investeert in contacten met klanten, zorgverleners en (senioren)organisaties. Zo heeft Zorg en Zekerheid met KBO Sassenheim goede afspraken gemaakt. Hierdoor profiteert u als lid van KBO Teylingen o.a. van een goede collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke korting. U ontvangt 7% korting op uw basis- en aanvullende verzekeringen bij Zorg en Zekerheid plus enkele extra’s zoals bij ziekenhuisopname gratis TV.

Zilveren Kruis

De KBO-zorgverzekering van Zilveren Kruis wordt vanaf 2017 nog waardevoller. KBO-leden krijgen meer korting en tevens toegang tot een gratis aanvullend pakket.

Stapt u dit najaar over naar onze collectieve zorgverzekering? Dan levert dit meer voordeel op dan ooit. Zo is de korting op de basisverzekering verhoogd van 7,5 naar 8%. En de kortingen op de aanvullende pakketten lopen nu op van minimaal 10 tot maximaal 25%. Bij een gemiddeld verzekeringspakket praten we dan al gauw over een besparing van ruim € 150,- op jaarbasis. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Maar er is nog meer.

Een aanvullend pakket helemaal gratis

KBO-leden die naast de basisverzekering minstens één aanvullende verzekering afsluiten – bijna 95% van alle leden doen dit overigens – hebben recht op een gratis aanvullend verzekeringspakket. Met onder meer zes extra behandelingen fysiotherapie, hulp aan huis na opname in het ziekenhuis, de diensten van een mantelzorgmakelaar en een tegemoetkoming van € 20,- in de KBO-contributie tijdens het eerste verzekeringsjaar. Dat laatste vormt ook een leuk opstapje voor nieuwe leden.